top of page
  • Writer's pictureFotograf Marianne Gautvik

Velkommen til MIN verden som Nyfødtfotograf i Trondheim!



Ingenting kan måle seg med følelsen av å få ditt "LILLE", nye "UNDER" plassert på magen. Du kan se, og ta inn over deg ditt nyfødte barn for første gang. Følelsene velter fram i deg... Du koser deg i denne uvirkelige og helt magiske tilværelsen, og dette er ditt! Ingenting er som minnene av et nyfødt lite barn. De små hendene,

som allerede fester seg rundt fingeren din. Den urørte perle raden av små tær, et helt uskyldig, sovende lite individ. Ta vare på disse minnene. Ønsker du å få tatt bilder av din lille nyfødtbaby anbefaler jeg deg å ta kontakt så fort barnet ditt er født. Desto tidligere du tar kontakt, desto større er sjansen for at jeg får reservert tid så raskt som mulig. Jeg anbefaler å fotografere den nyfødte når den er mellom 3-10 dager, men har det helt gått i glemmeboka, så kan det utføres helt opp i 8 uker etter fødsel.



Nyfødt baby sovende trygt i mors og fars hender
Nyfødtfotograf i Trondheim


Takk til mamma Helat Edris, pappa Kato Azad og lille Mir.



Jeg fikk æren av å fotografere Mir og hans foreldre i mitt studio på Ringvål, etter et tøft svangerskap med innleggelse både før og etter fødsel.




Nyfødt baby i blå strikk sovende i mors og fars favn
Nyfødtfotograf i Trondheim

...og dere! Det er ingen tvil om at de koser seg fælt om dagen, denne tilværelsen er uvirkelig og helt magisk. De har gått fra å være 2 sammen til å bli en liten familie på 3. Jeg har ingen ord som kan beskrive hvordan de gløder av stolhet. En mor som kan ta til tårene bare av å se på gutten sin, fordi han er så ubeskrivelig god og vakker. Hun kan også ta til tårene fordi hun er redd. Er han litt for varm her eller litt for kald der... Tenk om noe er galt? Både mor og far stråler av kjærlighet og omsorg som ikke kan beskrives. Jeg vil forevige disse minnene for dem, for alltid! Bare tanken på at to sammen, har laget noe så fantastisk flott er så rørende, og jeg vil alltid føle på en takknemlighet over å få dele, og ta vare på disse øyeblikkene i samarbeid med dem. Jeg vil la dem kose seg med minnene fra begynnelsen på den nye tilværelsen. En familie bestående av mamma, pappa, og lille Mir. Den nye lille familien kan nå nyte hvert minutt av hver dag og bare være. Takk for at dere valgte meg som deres Nyfødtfotograf i Trondheim.




Er jeg din Nyfødtfotograf i Trondheim?



103 views
bottom of page